Tradicionalno godišnje druženje članova Udruge 2017

Tradicionalno godišnje druženje članova udruge Veliko srce malom srcu, sada već 7. po redu, održalo se je u subotu 24.lipnja u dolini Neretve, u gradu Metkoviću gdje nam je domaćin bila podružnica Dubrovačko-Neretvanska sa organizatoricom Milom Crnčević. U prekrasnom mjestašcu Zažablje, u netaknutoj prirodi i njenim ljepotama, uživali smo u u druženju, igri, pjesmi, vožnji lađama po Neretvi!
Točnije 128 malih i velikih srčekovaca uživalo je u zajedništvu, unatoč ekstremno visokim temperaturama i cjielonoćnoj vožnji autobusom!
Na kraju dana, noćni počinak pronašli smo u Metkoviću, u hotelu Narona, a ujutro nakon doručka , krenuli smo put Međugorja gdje se je slavilo obilježavanje godišnjice Gospinog ukazanja,  na trgu ispred Crkve napravili zajedničku fotografiju, prisustvovali sv. misi a nakon toga krenuli svojim domovima puni dojmova. Autobus sa 60-tak putnika, velikih i malih srčekovaca iz Čakovca, Varaždina,Ludbrega,Đurđevca, Bjelovara i Zagreba , u kojem se je druženje i dobro raspoloženje nastavilo, vratio se svome domu rano ujutro u 2 sata iza ponoći! Umorni, ali sretni! Jer svaka nova godina koja nas okuplja, znak je samo da su mnoga djeca preživjela, pa čak i neka koja su bila otpisana, tu su, svake godine sa nama, a to je najveći razlog našeg zajedničkog okupljanja i slavlja! Zahvaljujemo našoj domaćici Mili i njenoj ekipi na gostoprimstvu i angažmanu i svemu što su nam priuštili a bilo je toga jako puno, svih sponzorima i donatorima, agenciji Rudi exspres iz Čakovca i vozaću Mladenu Bajkovcu na ugodnoj i sigurnoj vožnji! Nadamo se i sljedećem susretu u nekom drugom dijelu Lijepe naše!
Pogledajte fotgaleriju OVDJE!

You may also like...