Suradnja RK Zagreb Croatia osiguranje, vinarije Krauthaker i Udruge Veliko srce malom srcu

“Veliko srce”

Udruga „Veliko srce malom srcu“, koja se humanitarno skrbi za djecu sa srčanim bolestima u Hrvatskoj, ostvarila je vrijednu suradnju sa glasovitom hrvatskom vinarijom Krauthaker te hrvatskim rukometnim prvakom RK Croatia Osiguranje. U sklopu promicanja vrijednosti udruge, vinarija Krauthaker je odlučila od 225 litara crnog vina od 8 sorti buteljirati u jedinstveno vino pod imenom „Veliko srce“. Ovo će se vino prodavati na humanitarnim aukcijama, a sav će prihod biti doniran udruzi „Veliko srce malom srcu“.

U pomoć će priskočiti i rukometaši Croatia Osiguranja, koji će 27. kolovoza 2013. (19 sati, Dvorana II Doma sportova u Zagrebu) igrati utakmicu sa Barcelona Intersportom, a dio prihoda od prodaje ulaznica biti će uplaćen na račun Udruge “Veliko srce malom srcu”. Podsjetimo, Barcelona je aktualni prvak Španjolske i viceprvak Europe, koji u novu sezonu ulazi s dva jaka pojačanja – Nikolom Karabatićem i Kirilom Lazarovim.

Nakon utakmice će biti organizirana humanitarna večer za djecu sa srčanim bolestima. To će biti prilika za sve da kupe butelju vina „Veliko srce“ i na taj način direktno pomognu djeci čije srce kuca „malo drukčije“.

POGLEDAJTE galeriju slika.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *