Rotary grill na zagrebačkoj Medvednici

Udruga okuplja i roditelje raznih drugih klubova i organizacija. Jedna od takvih je i Rotary Club Zagreb Sesvete.Rotary Club je uz iznimno veliku podršku organizirao 15. listopada 2011. Grill party na zagrebačkoj Medvednici. Kaptolska lugarnica Gorščica bila je mjesto okupljanja hrvatskih rotarijanaca, vrsnih majstora roštilja te onih koji se bolje snalaze u konzumaciji pripremljenog.

Uz kvalitetno druženje i pjesmu bilo je organizirano i natjecanje u spravljanju roštilja. Ocjenu o najboljem roštilju dao je stručan žiri na čelu s francuskim prijateljem Nicolas Frieh-om.
Vrijeme je bilo pravo jesensko, hladno ali sunčano. Prekrasni ambijent Kaptolske lugarnice koju je nakon požara 1990. svojim rukama sam izgradio domar Jura Ćorak, zaljubljenik u drva i šume pružio je utočište onima koji su se htjeli malo ugrijati uz veliki kamin.
Sredstva prikupljena na ovom druženju donirati će se Udruzi Veliko srce malom srcu za kupnju prijeko potrebne medicinske opreme koja će uvelike doprinjeti lakšem dijagnosticiranju prirođenih srčanih grešaka te njihovo što kvalitetnije liječenje.
Zahvaljujemo Rotary Clubu na njihovoj pomoći, utkano je još jedno veliko srce u prekrivač dobrote.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *