Preuzimanje donacije

Preuzimanje donacije od Westgate shopping citya


Velika humanitarna akcija Westgate Shopping Citya ‘Sretni kolačić’, svečano je okončana uručenjem donacije. Tijekom humanitarne akcije koja je trajala od 08. studenog do 23. prosinca prikupljena su sredstva za rad naše Udruge.

“Westgate Shopping City neizmjerno je ponosan na humanitarnu akciju ‘Sretni kolačić’ jer je ona rezultat zajedničkog djelovanja nas, naših kupaca koji su kupnjom kolačića u iznosu od 4 kune nesebično donirali novac za bolesne mališane i naših zakupaca koji su posebnim popustima dodatno poduprli humanitarnu akciju. Čast nam je i zadovoljstvo, predati ovu donaciju udruzi koja svakodnevno pomaže osobama koje prolaze kroz najteže životne trenutke. Posebno smo ponosni jer znamo da će prikupljeni novac spasiti nečiji život”, istaknula je Erna Žganjar, voditeljica marketinga Westgatea.

Donaciju u iznosu od 30.000 kuna, u ime udruge Veliko srce malom srcu primili su dopredsjednica udruge gđa Franciska Agičić, tajnica udruge gđa Tanja Grahovac i dr. Hrvoje Kniewald član nadzornog odbora udruge.
Svoj doprinos ovoj hvalevrijednoj akciji dala su i istaknuta imena hrvatske javne scene, među kojima se ističu pjevač legendarnog sarajevskog benda Crvena jabuka, Gazde, Colonia i brojni drugi celebrityji.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *