Obilježen Svjetski dan srca 29.09.2012.

U dva krasna grada u Hrvatskoj obilježen je Svjetski dan srca, Čakovec i Zagreb kucali su zajedno.

Program je počeo već u petak u Čakovcu gdje je na Otvorenoj tribini uz goste liječnike bilo puno tema. Samo par  od njih su  „Što je to srce“, „ Srčane greške u djece“, „Operirano dijete u vrtiću“.

Izuzetno zanimljivo predavanje sa pitanjima publike. U subotu je na glavnom trgu u Čakovcu bio postavljen naš štand gdje su se uz naš promotivni materijal prodavali i jesenski plodovi kojeg su male vrijedne ruke djece dječjeg vrtića Žibeki uobličili u prodajne artikle. Tako su se sa štanda smješile brkate tikvice, crvene jabuke i ostali plodovi jeseni. Dječica koju su posjetila štand imali su priliku sudjelovati i u likovnoj radionici.

Hvala Čakovcu…

Zagreb je imao veliki sportski događaj na Jarunu koji je okupio Street workout timove iz cijele regije. Natjecanje je bilo humanitarnog karaktera te se umjesto bodova koje
su natjecatelji osvajali bile donirane  kune. Bilo je tu i breakdeance plesa i izvođača koji su podigli publiku na noge. Atraktivni elementi privukli su pažnju mnogih gledatelja.

Hvala mladim  ljudima koji su svojim radom i prikupljenim donacijama približili našu Udrugu cilju koji smo si zacrtali a to je opremanje kateterizacijskog laboratorija pri KBC Zagreb Rebro.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *