Kratak izvještaj sa redovne godišnje sjednice Skupštine 2017.

Redovna godišnja sjednica Skupštine održana je dana 26.veljače 2017. u 11.00 sati.

 

Redovna godišnja sjednica Skupštine održana je dana 26.veljače 2017. u 11.00 sati.
Budući da je ova Skupština bila izborna i budući da su svi mandati članova Udruge istekli, nazočni članovi Skupštine pristupili su glasovanju za sve pozicije te su  nastupile glavne slijedeće promjene:

-Prof. dr. sc. Ivana Malčiča, osnivača Udruge i Predsjednika Udruge od 1994. godine zamijenio je dr. Dražen Belina. Profesor Malčić ostaje aktivan član Udruge te je izabran u Upravni odbor Udruge, a svi članovi mu se još jednom zahvaljujemo za Sve što je godinama činio vodeći našu Udrugu. Novoizabranome Predsjedniku, dr. Belini, želimo puno sreće u radu Udruge te se nadamo da će slijediti put Profesora Malčića, za kojeg je sam rekao da će uvijek ostati naš počasni predsjednik.

– dopredsjednicu Udruge, gospođu Francisku Agičić zamijenila je gospođa Barbara Vidović Brzaj. Gospođi Franciski od srca zahvaljujemo na nesebičnom trudu i radu na toj poziciji posljednje četiri godine, a novoj dopredsjednici želimo puno uspjeha, a budući da je gđa Barbara već vršila istu funkciju u Udruzi, vjerujemo da će joj to iskustvo dodatno pomoći na tom putu.

– mandat je istekao i  tajnici Udruge,  gospođi Tanji Grahovac, a budući da nije bilo nominiranih članova za tu poziciju niti je gospođa Grahovac pristala produljiti svoj mandat, a ponajviše zbog opsežnosti posla koje ova funkcija nosi donesena je zajednička odluka o zapošljavanju osobe koja bi izvršavala poslove tajnika Udruge s ciljem profesionalizacije Udruge. Veliko hvala upućujemo i gospođi Grahovac na svom dosadašnjem trudu i vremenu uloženom u našu Udrugu.

Izabrani su i novi članovi Upravnog i Nadzornog odobora koji će donijeti Program Udruge za ovu godinu na prvom idućem sastanku.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *