Humanitarni koncert “Festival srca” u Đurđevcu

U suradnji s Turističkom zajednicom grada Đurđevca Udruga Veliko srce malom srcu u dvorani Osnovne škole Grgura Karlovčana organizirala je u petak, 10.02.2017.,humanitarni koncert “Festival srca”.

U suradnji s Turističkom zajednicom grada Đurđevca Udruga Veliko srce malom srcu u dvorani Osnovne škole Grgura Karlovčana organizirala je u petak, 10.02.2017.,humanitarni koncert “Festival srca”. Koncert je organizirala nova voditeljica podružnice gospođa Željka Hrženjak kojoj čestitamo na ovako uspješnom koncertu na samom početku njenog vođenja podružnice. Sve okupljene je pozdravio gradonačelnik Željko Lacković koji je istaknuo kako mu je iznimna čast što se ove godine Festival srca održava u šest gradova, a među njima i Đurđevcu, te se zahvalio svim izvođačima i publici na svojem humanitarnom doprinosu ovom projektu.

Publiku su zabavili i rasplesali brojni izvođači koji su dali svoju podršku ovom hvale vrijednom projektu. Na festivalu su nastupili: TS Cure iz centra, Ivan Stapić, ŽVS Đurđevčice, TS Dangube, Mladen Medak Gaga i TS Mjesečina. Tvrtka Podravka se kao sponzor pobrinula da se svi u publici zaslade velikom tortom iznenađenja, a Udruga A je to i Udruga žena Kalinovac, osim što su svojim radom dale podršku projektu organizirajući kreativne radionice, ulazu su prodavale i suvenire koje su izradile, ali i donirane suvenire.

Svim okupljenima obratio se i tata bolesne Eme koji je ukratko opisao kako je teško kada saznaš da ti dijete ima bolesno srce i koliko je teško tada jer kao roditelj moraš biti jak kako bi bio podrška i supruzi i maloj Emi. Dr. Ivan Malčić kao predsjednik Udruge zahvalio se svima na humanitarnom doprinosu i rekao je kako je najteže biti liječnik kad se godinama boriš za život djeteta i ne uspiješ, iako 90% djece doživi odraslu dob, gubitak pacijenta ipak je najteži. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u organizaciji ovoga velikog događaja kao i svima koji su ga svojim prisustvom podržali.

Pogledajte fotogaleriju:

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *