Festival srca u City Center One u Zagrebu i Splitu

U povodu obilježavanja Svjetskog tjedna prirođenih srčanih bolesti u djece (Festival srca u Hrvatskoj)  te nadolazećeg Valentinova u City Centeru One u Zagrebu i Splitu, održat će se humanitarna akcija.

U povodu obilježavanja Svjetskog tjedna prirođenih srčanih bolesti u djece (Festival srca u Hrvatskoj)  te nadolazećeg Valentinova u City Centeru One u Zagrebu i Splitu, održat će se humanitarna akcija.

Tako će 11. i 12. veljače od 11 do 19 sati, te 13. i 14. veljače od 16 do 20 sati u tim centrima udruga Veliko srce malom srcu imati svoj štand, na kojem će svi zainteresirani moći kupiti prigodne artikle udruge. U centru će ujedno biti i dodatni program licitarskih radionica, gdje će se za samo 5 kuna prodavati licitarska srca, a sve u svrhu prikupljanja sredstava za kupnju medicinske opreme za Referentni centar  dječje kardiologije KBC-a Rebro.

Ovoj će se humanitarnoj akciji pridružiti i naše poznate medijske osobe, pa na štandu u Zagrebu očekujte Luku Nižetića, Danijelu Pintarić, Martinu Tomčić, Marija Mlinarića, Mirnu Maras, Lanu Banely, Anitu Berišu, Luku Vidovića, Borisa Mirkovića, Sinišu Kovačića, Ivanu Marić, Marija Petrekovića, Zdenku Kovačiček i Jasnu Palić Picukarić.
U Splitu se možete družiti s Darijem Marunčićem, Anom Gruicom, Mateom Elezović, Ivom Perkušićem i Slavkom Sobinom.
Stoga podržite „Festival srca“ u City Centeru One i svojom kupnjom otvorite svoje veliko srce za potrebe onih malih.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *