Festival srca 7. – 14.2.2012.

Obilježavanje svjetskog tjedna prirođenih srčanih bolesti u djece

U veljači se obilježava svjetski tjedan prirođenih srčanih bolesti u djece. Po prvi puta se tjedan obilježava i u Hrvatskoj u organizaciji naše Udruge događanjima u pet gradova.
Udruga „Veliko srce malom srcu“ nastavlja novu akciju zvanu „Festival srca“. Riječ je o obilježavanju svjetskog tjedna prirođenih srčanih bolesti u djece, a naša Vas udruga poziva da se priključite i pratite od 7. do 14. veljače na raznim događanjima u Splitu, Čakovcu, Zagrebu, Dubrovniku, Osijeku, Varaždinu, Rijeci i Zadru.
Ovo je početak obilježavanja ovog tjedna u Hrvatskoj kojim želimo okupiti što veću grupu obitelji, pojedinaca, neprofitnih organizacija ali i medicinskih stručnjaka vezanih za dječju kardiologiju. Želja nam je ukazati javnosti na činjenicu da je u Hrvatskoj preko 10.000 djece sa bolestima srca, a da ih se godišnje rađa još najmanje 500.
Na stranici vidite i naše nove plakate koji se nalaze na 105 jumbo-plakata diljem cijele Hrvatske. Na njima su djeca koja imaju srčanu grešku, ali zato imaju svoje snove.
Stoga se pokrenimo i pomognimo da njihovi snovi jednog dana postanu stvarnost!
Podržimo „Festival srca“!

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *