Festival srca 2019 – VARAŽDINSKA ŽUPANIJA

9. veljače 2019. u prepunom TKIC-u održala se dobrotvorna predstava GLUMCI AMATERI ZA HRABRA SRCA. Proslavio se život malih i velikih srčanih ratnika, a glumci amateri Komedijaši iz Stažnjevca te Profesionalci kao i učenici Područne škole Svibovec Podravski pripremili su bogat program. Hvala svima koji su se pridružili i podržali ovu akciju. 

Dana 14. veljače, na samo Valentinovo provedena je dobrotvorna akcija s ciljem prikupljanja financijskih sredstava za podršku udruzi Veliko srce Malom srcu.

U školskome holu bio je postavljen štand na kojem su učenici mogli kupiti različite promotivne materijale udruge. Učenici 6. b razreda  organizirali su prodaju, osmislili izgled štanda, dežurstva za vrijeme odmora i nastave te su tako pokazali svoju volju za volontiranjem.  Na taj način dali su podršku prijatelju iz razreda koji je vrlo aktivni član Udruge Veliko srce Malom srcu. Zahvaljujući učenicima i djelatnicima škole, na štandu je bilo užurbano i radno cijeli dan.

U ime škole i Udruge, zahvaljujemo se svim učenicima koji su svojoj donacijom izrazili podršku radu udruge i time pokazali da su uvijek spremni pomoći onima kojima je pomoć potrebna.

 

You may also like...