Festival srca 2019 – MEĐIMURSKA ŽUPANIJA

09. veljače 2019. podružnica udruge Veliko srce malom srce u Međimurju organizirala donacijsku prodaju ruža i karanfila, koje je udruga dobila kao donaciju međimurskih cvjećara. Kao i uvijek Međimurci su se rado odazvali ovakvoj akciji tako da se čakovečka špica lijepo rumenila u bojama karanfila i ruža.

15. veljače 2019. mališani Dječjeg vrtića Dječja mašta Čakovec učili su kako pružiti prvu pomoć prilikom zastoja srca, odradili praktične vježbe na lutki i AVD uređaju, koju je prikazao dr. Edgar Glavaš, prvi međimurski pedijatrijski kardiolog. Ovim outem zahvaljujemo se ravnateljici vrtića Grozdani Žagar na iskazanoj želji za poduku, te dr.  Edgar Glavaš koji je odvojio svoje vrijeme za mališane.

16. veljače 2019. na gradskoj tržnici u Murskom Središću organizirala se donacijska prodaja doniranih jaglaca. Cvijeće su Udruzi donirale međimurske cvjećare koje su se rado uključile u dobrotvornu akciju. Naš posjetio je i gradonačelnik Dražen Srpak pruživši nam potporu i poduprijevši rad Udruge.

22. veljače 2019. pod pokroviteljstvom gradonačelnika i grada Murskog Središća , u dvorani Centra za kulturu u Murskom Središću održana je predstava koju nam je darovala KAZALIŠNA DRUŽINA KUU SELJAČKA SLOGA iz Nedelišća, ZABRANJENO VOĆE- Carla Goldonija, prihod od prodanih ulaznica donacija je Udruzi.

Dječji vrtić Dječja mašta Bambi Čakovec u sva tri svoja vrtića u tjednu festivala srca, izrađivali su ukrase, drvena srčeka sa tehnikom dekupaž, i glinemol srce na štapiću sa početnim slovom svoga imena,  prikupili dobrovoljni prilog za našu Udrugu

You may also like...