Festival srca 07.-14.02.2017.

Pod nazivom Festival srca, već sedmu godinu zaredom, u Hrvatskoj, kao i u svijetu, obilježava se Svjetski tjedan srčanih grešaka i srčanih bolesti u djece (7.-14. veljače).

Pod nazivom Festival srca, već sedmu godinu zaredom, u Hrvatskoj, kao i u svijetu,obilježava se Svjetski tjedan srčanih grešaka i srčanih bolesti u djece (7.-14. veljače).
Tom prigodom članovi naše Udruge iz cijele Hrvatske organizirali su razna događanja po Lijepoj našoj pa Vas pozivamo da nam se pridružite i svojom prisutnošću podržite naš rad.

Glavni ciljevi obilježavanja Festivala srca su: prikupljanje novčanih sredstava za opremanje naših odjela pedijatrijske kardiologije po Hrvatskoj i za rad Udruge, osvješćivanje javnosti o postojanju naše skupine u društvu kao i o potrebama i problemima naše djece, a i samo druženje i međusobno povezivanje članova Udruge i roditelja djece sa prirođenim srčanim greškama.

Zahvaljujemo ovim putem svim sponzorima, donatorima, svakom pojedincu koji se uključio u organizaciju, kao i medijima koji su nas podržali, jer su pokazali svoje Veliko srce za naša mala. U nadi da će nas se sljedeći tjedan okupiti što više i da ćemo zajedno postići velike rezultate, pozivamo Vas da pogledate plan i raspored programa, a za sve detaljnije informacije možete nas pratiti i na našoj FaceBook stranici.

Ujedinimo se u ovom mjesecu ljubavi i kucajmo zajedno u ritmu ljubavi.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *