Domaće zvijezde i naši klinci zabljesnuli na dobrotvornoj reviji Sajma vjenčanja

Sajam vjenčanja Zagreb koji se ovog vikenda održava u Areni Zagreb okupio je poznata lica, koja su, prošetavši pistom u ulozi modela, pokazala svu raskoš vjenčane mode, ali i ono najvažnije – veliko srce za najmlađe. Modnom pistom su prošetali i mali heroji, najmlađi članovi udruge Veliko srce malom srcu čiji je izlazak na modnu pistu izmamio najveći pljesak publike. Naime, dobrotvornom akcijom za udrugu liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu, kroz tombolu, te uz pomoć izlagača i posjetitelja, Sajam vjenčanja Zagreb treću godinu za redom prikuplja sredstva za medicinsku opremu i razvoj pedijatrijske kardiologije.

U Hrvatskoj trenutno ima preko 10.000 djece sa srčanim bolestima, a svake se godine rađa još najmanje 500 te je svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji još uvijek iznimno niska. ‘Već treću godinu Sajam vjenčanja pomaže našoj udruzi, a sva sredstva i novac koji će se prikupiti su za održavanje našeg stana na Vrbanima u koji su smješetni svi roditelji djeca koja moraju biti u Zagrebu, a nisu iz Zagreba. Svi koji žele pomoći mogu se javiti putem naše web stranice ili Facebook profila gdje će ih naši volonteri dalje uputiti’, poručio je dr. med. Dražen Belina, kardiokirurg i predsjednik udruge Veliko srce malom srcu.

Hvala organizatorima i zamjenici gradskog ureda za zdrastvo, prim.dr.sc Željki Josipović Jelić, što sada već tradicionalno podržavaju rad naše Udruge i to baš u mjesecu ljubavi i djece s prirođenim srčanim greškama.

You may also like...