CO Zagreb i udruga ”Veliko srce malom srcu” održali humanitarnu aukciju vina i dresova

Rukometni klub Croatia osiguranje Zagreb i udruga ”Veliko srce malom srcu” uspješno su organizirali večeru humanitarnog karaktera koja se održala u utorak, 10.prosinca u prostorima vinoteke ”Bornstein”.  

U suradnji s uglednim hrvatskim vinarom Vladom Krauthakerom koji je za ovu aukciji donirao više od 200 litara vrhunskog crnog vina, te uz nesebičnu pomoć predstavnika klupskih sponzora, rukometaši Croatia osiguranje Zagreba po četvrti su put udružili snage kako bi pomogli neprofitnoj, humanitarnoj udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama i drugim srčanim bolestima.

Kao i u prethodnim, sličnim humanitarnim akcijama Kluba i Udruge svečanu je priredbu vodio cijenjeni novinar HRT-a Robert Zuber, a nemale napore u cijelu su priču uložili gospodin Vlado Krauthaker, predsjednik klupske komisije za marketing Vedran Šupuković, predsjednik udruge ”Kraljevi-majstori okusa” Gordan Dolović, domaćin humanitarne večere i vlasnik vinoteke ”Bornstein” Ivan Srpek, kao i dugogodišnji vrijedni član rukometnog kluba Croatia osiguranje Zagreb Ivica Šindilj.

Ovo je samo nastavak priče koju smo započeli prije dvije godine. Rukometaši Zagreba uvijek će nastojati pomoći potrebitima, a ovom bi se prilikom želio zahvaliti i svim našim sponzorima koji su nesebično potpomogli ovu hvalevrijednu akciju. Pomagali smo, pomažemo i sigurno da ćemo nastaviti pomagati svima kojima je naša pomoć potrebna. Udruga ”Veliko srce malom srcu” ima posebno mjesto u srcima svih prijatelja rukometnog kluba Croatia osiguranje Zagreb i već sada mogu reći kako smo svi skupa istinski uzbuđeni zbog ovog događaja, ali i još mnogih sličnih inicijativa koje imamo namjeru organizirati. Posebno bih se zahvalio našem uglednom vinaru i osvjedočenom altruistu Vladi Krauthakeru koji je za ovu, ali i sve one aukcije koje tek imaju doći poklonio 200 litara svog najboljeg vina. Uz kombinaciju osam vrsta vrhunskog crnog vina prigodnog naziva ”Veliko srce” siguran sam da ćemo prikupiti značajna sredstva kojima ćemo barem malo olakšati rad i život svih onih doktora, medicinskog osoblja, ali prvenstveno roditelja djece s urođenim srčanim greškama i drugim srčanim bolestima – poručio je na humanitarnoj večeri predsjednik klupske komisije za marketing Vedran Šupuković.

Osim prodaje vrhunskog vina gospodina Vlade Krauthakera za vrijeme večere organizirana je i aukcija dresova. Osim dresova rukometnog kluba Croatia osiguranje Zagreb na aukciji se našao i dres alžirskog nogometnog reprezentativca Soudanija koji su za ovu prigodu nesebično darovali iz GNK Dinama. Suradnja udruge ”Veliko srce malom srcu” i rukometnog kluba Croatia osiguranje Zagreb nastaviti će se.

POGLEDAJTE fotogaleriju.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)